Book leje hos vildmarksbadleje

Sådan lejer du

  • Booke leje via telefon 4082 7240 – alle hverdage 9-16
  • Booke leje via formularen til højre

Ordrebekræftelse med lejeaftale sendes – Uanset bestillingsform sender vi ordrebekræftelse på mail indenfor få timer. Her vil afhentningsadressen også være at se.

Betaling – Kreditkort online eller tilsendt faktura med lejeaftalen.

Alle beløb er incl. moms. Vildmarksbadet står på en hobbytrailer ved afhentning klar til at køre med. Alle typer kørekort med køre med vores vildmarksbade.

Vildmarksbadleje – Vi er i hele landet

– Se landkortet til højre, og vælg byen du vil leje fra i formularen.

Fordele

Fem store fordele hos Vildmarksbadleje.dk

Hele året rundt er bad i et vildmarksbad relevant. Om sommeren i forbindelse med udendørs hygge, grill m.v. Og om vinteren for at oplevelse den store kontrast imellem varme og kulde.

Du er tæt på stjernerne, lyden fra ovnen samt varmen, og hyggestunderne er nogle af de faktorer, der gør badninng i et vildmarksbad fantastisk og skønt.

Bakterier lever godt i træ! Derfor har vi naturligvis indsat plast indsats i alle vores vildmarksbade, så du altid har mulighed for optimal hygiejne i vildmarksbadet, så du undgår at komme i kontakt med bakterier. Derudover udskifter vi altid løbende vores vildmarksbade, så det vildmarksbad du lejer er af nyere dato.

Du slipper for selv at købe klortabletter eller købe af os. Klortabletter medfølger altid, og der skal altid blot en tablet i vandet, så er du sikret god vandhygiejne.

Vores vildmarksbade med plast indsats vejer ikke så meget, så derfor er de nemme at tage ned fra trailer og sætte på terrassen. Ingen bøvl.

Hvis du ønsker levering og afhentning af vildmarksbadet, så har vi en lav fragpris på kun kr. 4 pr. km, og da vi har udlejere jævnt fordelt over hele Danmark, så vil vi altid kunne levere til en lav pris. Fx 50 km giver en total fragt og afhentningpris på kun kr. (4 ture x 50 km x kr. 4 pr. km) kr. 800 totalt. Ønsker du selv at hente er vi altid tæt på dig fordi vi er jævnt fordelt i hele landet.

Du kan altid tale med os om ekstra lejedage, hvis det passer ind i dit arrangement, så har du fx behov for leje en weekend, men gerne vil have vildmarksbadet fra torsdag til mandag, så giver vi gerne 1 dag ekstra med UDEN beregning – GRATIS!

Vi har vildmarksbade klar til udlejning i hele landet tæt på dig. Så kan du spare fragten eller få billigt leveret og afhentet.

Alle vildmarksbade har monteret en indsats.
Den monterede indsats i alle vildmarksbade betyder følgende for dig som lejer:

  • Vildmarksbadet er altid tæt – uden indsats kan en udlejningsmodel have stået tom i lang tid og dermed være utæt.
  • Ingen bakterier og snavs – Det er et faktum, at bakterier og snavs i nogen grad kan sætte sig i træet – det slipper du for.
  • Optimal hygiejne – med en plast indsats i vildmarksbadet har du altid optimal hygiejne, da vildmarksbadet er nemt at holde rent.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere